Uudelle sivustolle rekisteröityminen

Kaikkien yhdistyksen jäsenten pitää rekisteröityä sivustolle www.stvy.fi.

Rekisteröitymällä pääset lukemaan työpaikkailmoituksia, jäsenuutisia, keskusteluita, kirjastoon talletettua materiaalia sekä Näkymää. Sivustoa käytetään myös jäsentietojen hallintaan, joten voit päivittää itse tietosi. Rekisteröi sivustolle se sähköpostiosoite, johon haluat saada jäsentiedotteet.

Vanha sivusto www.dokumentoijat.net ja sen sähköpostiosoitteet eivät ole enää käytössä. 

Rekisteröinnin ongelmatapauksissa ota yhteyttä stvyinfo@poista-stvy.fi -osoitteeseen (huomaa poistaa "poista-" tuosta osoitteesta), niin välitämme kysymykset oikeille tahoille ja pysymme itsekin perillä siitä, mitä mahdollisia ongelmia on esiin tullut.

Näin luot tunnukset sivustolle:
1. Mene osoitteeseen www.stvy.fi.
2. Napsauta linkkiä "Liity jäseneksi" (oikeassa yläkulmassa)
3. Kirjoita käyttäjätunnus. Käytä muotoa Etunimi Sukunimi (esim. Laura Katajisto).
4. Kirjoita sähköpostiosoite, johon haluat vastaanottaa yhdistyksen viestit.
5. Täytä henkilötietosi. Nämä tiedot pidetään yksityisinä eikä niitä näytetä julkisesti eikä luovuteta eteenpäin.
6. Valitse "Olemassaoleva jäsen / existing member" jäsentieto-kohtaan. Tällä erotamme täysin uudet jäsenet niistä yhdistyksen vanhoista jäsenistä, jotka vain rekisteröityvät sivustolle.
7. Napsauta Liity jäseneksi -painiketta.
 
Sivusto lähettää rekisteröitymisestä sähköpostin antamaasi sähköpostiosoitteeseen sekä sivuston ylläpitäjälle, minkä jälkeen ylläpitäjä käy hyväksymässä tunnuksesi. Tämä on manuaalinen vaihe, joten hyväksyminen ei tapahdu aivan välittömästi. 
 
Kun tunnuksesi on hyväksytty, sivusto lähettää uuden sähköpostin. Tässä sähköpostissa on kertakäyttöinen kirjautumislinkki, jota napsauttamalla pääset kirjautumaan sivustolle ensimmäistä kertaa ja samalla valitsemaan itsellesi salasanan ja säätämään muita asetuksia. Tallenna asetuksesi ja kirjaudu ulos sivustolta. Tästä eteenpäin voit kirjautua sivustolle käyttäen käyttäjätunnustasi ja salasanaasi.

Uuden sivuston toimintaa koskevat vikaraportit, kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita keskustelufoorumille osoitteessa http://www.stvy.fi/forum/15.