Tietoja yhdistyksestä

Suomen teknisen viestinnän yhdistys ry:n tarkoituksena on ammatillisen yhteistyön edistäminen teknisen viestinnän alalla, alan tunnetuksi tekeminen, alan ammattilaisten ammattitaidon kehittäminen, koulutusten järjestäminen jäsenkunnalle ja alan kansainvälinen yhteistyö.

Yhdistyksemme on tarkoitettu kaikille, jotka harjoittavat teknistä viestintää: kirjoittajille, kääntäjille, kuvittajille, lokalisoijille, toimittajille, johtajille, opettajille, opiskelijoille ja muille vastaaville.

Hallitus

Eeva Viljanen

puheenjohtaja

Eeva on STVY:n puheenjohtaja. Eeva on ollut mukana yhdistyksen toiminnassa jo vuosia ja on aiemmin toiminut menestyksekkäästi rahastonhoitajana. Eeva pitää hallituksen järjestyksessä!

Laura Katajisto

webmaster & some

Laura on STVY:n webmaster ja virallinen somettaja. Laura on ollut mukana yhdistyksen toiminnassa vuodesta 2002 asti ja on ehtinyt olemaan niin puheenjohtaja, rahastonhoitaja, Näkymän päätoimittaja kuin yhdistyksen tarvitsema monitoimikone ja yleishääräililjä.

Pia Karasjärvi

jäsen

Pia on hallituksen jäsen.

Tiia Suomivuori

jäsen

Tiia on hallituksen jäsen.

Tiina Lähteenmäki

varapuheenjohtaja

Hallituksen pitkäaikainen jäsen. Tänä vuonna myös varapuheenjohtaja, aiemmin myös taittanut Näkymää ja ollut kansainvälisten asioiden delegaatti. Harrastaa valokuvausta ja lintuja.

Jenni Virtaluoto

jäsen

Jenni on yhdistyksen pitkäaikainen jäsen ja päätyy yleensä toimimaan hallituksen sihteerinä.

Suvi Isohella

rahastonhoitaja

Suvi on STVY:n rahastonhoitaja. Sitä ennen hän oli muutaman vuoden yhdistyksen hallituksessa yliopistoyhteyshenkilönä. Suvi on ollut yhdistyksen jäsen viime vuosituhannen lopusta lähtien eli aika kauan.

Nick Hill

jäsen

Nick on toiminut vuosia yhdistyksen puheenjohtajana, mutta viettää nyt rauhallisempaa yhdistysarkea ollen ”vain” hallituksen jäsen.